Loading...
Pàgina inicial/Fisio&Rehab
Fisio&Rehab2019-11-28T09:42:47+01:00

La fisioteràpia és habitual, coneguda i utilitzada en humans, però malauradament la seva pràctica en animals encara és poc estesa. Amb la intenció de canviar aquesta situació i traslladar-ne els beneficis a les mascotes, a Domingo Veterinaris neix el primer servei de fisioteràpia i rehabilitació de la província de Tarragona.

La fisioteràpia ens pot ajudar a resoldre moltes patologies com ara artrosis, problemes de mobilitat, traumatismes i hèrnies discals. Però també és útil en molts altres casos com la prevenció de lesions esportives o fins i tot la pèrdua de pes en animals obesos.

Per això, Domingo Veterinaris ha decidit apostar per la fisioteràpia i la rehabilitació:  ha ampliat les instal·lacions i s’ha dotat de tot l’equipament necessari. Destaca especialment el muntatge d’una cinta subaquàtica d’hidroteràpia, única a la provínica, així com d’altres eines com el  làser, la magnetoteràpia, l’electroestimulació, els ultrasons, les pistes de propiocepció…

Amb aquest mateix objectiu, la clínica  ha incorporat al seu equip a Mireia Sanz, veterinària especialista amb més de 9 anys d’experiència com a fisioterapeuta i certificada per la Universitat de Tennessee (EUA).

Actualment el centre disposa de 100m2 destinats exclusivament a la fisioteràpia i la rehabilitació amb la intenció d’oferir un servei de qualitat i esdevenir centre de referència de tot el camp de Tarragona.

Obrim un centre pioner al Camp de Tarragona

Les noves instal·lacions

Exterior
ExteriorEdifici i Pista propiocepció
Pista exterior amb circuits de propiocepció i entrenament
Interior
InteriorSala amb equipament
Cinta subaquàtica, làser, ultrasó, magnetoteràpia, electroestimulació, cinta…
Mireia Sanz
Mireia SanzVeterinària
Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2006.
Col·legiada núm. 4211 al col·legi de Barcelona.
Go to Top